Kosár

A kosár üres.

Kategóriák
favorite_border favorite

MarilyNails

ArchiBase Gel - 10ml

2 990 Ft

Raktáron, szállítható

Ingyenes szállítás
15 000 Ft felett

Tökéletes alap az épített zselés körmökhöz és a géllakkokhoz

Ez az a műkörömalapanyag, amit nem lehet kihagyni sem egy építő fázis kezdetéből, sem pedig egy géllakkozás alapozásából sem. Minden műkörömépítő alapkészletében ott kell, hogy legyen ez a megbízható alapzselé, ami helyes előkészítés után nem csupán fizikailag alapozza meg a tartós műköröm viselhetőségét, hanem géllakkok alá is elengedhetetlen. A kiemelkedő tapadást biztosító anyagot használd minden építőanyag felvitele előtt, vagy géllakkozás alapjaként. Az előkészítő folyadékok után használd az üvegcse saját ecsetével, vékony rétgeben, gondosan elkerülve a bőrrel való érintkezést.

Köttesd ki UV-ban 3 percig, LED-ben 1 percig. Ezt követően fixálás nélkül vihető fel rá építőanyag vagy géllakk egyaránt. Az ArchiBase Gel a természetes körömlemez és az építőanyag, vagy a színes géllakk között biztosítja a vendéged számára a felválásmentességet.

MN TIPP: ez az alapozózselé a körömlemez kisebb felületi hibáit is kiegyenlíti, így azt nem kell hosszasan felületformázni kézi reszelővel vagy bufferrel.

+ MN INFO: védd az üvegcsét a felmelegedéstől vagy a túlzott lehűléstől, mert az állagváltozás befolyásolja a felvitt réteg vastagságát. Ideális szobahőmérsékleten használni.

Hasonló termékek

Látogass el üzletünkbe!

Nyitvatartás
Útvonaltervezés