Kosár

A kosár üres.

Kategóriák
favorite_border favorite

Crystal Nails

3 STEP CrystaLac - 3S213 (4ml)

2 330 Ft

Raktáron, szállítható

Ingyenes szállítás
15 000 Ft felett

Neon sárga/Neon yellow

ÚJ SZÍNEK! 3 STEP CrystaLac  nyári TRENDszínek – NEON kollekció

Fedezd fel a Crystal Nails legújabb neon géllakkjait, amelyek lendületet visznek a nyári manikűrbe! Legyen szó a különleges lime (3S213), a bomba korall (3S214), a pinkes-pirosas (3S215) vagy a vakító pink (3S216) árnyalatról! Ezek az intenzív színek nem csak feldobják a hangulatot, de varázslatosan emelik ki a bőr napbarnított árnyalatát.

A neon színek felkenésekor, illetve azok fényzselével fedésekor használjunk gyengébb lámpát, vagy a lámpa felező programját (Low Heat mode), így csökkenthető annak az előfordulása, amikor nagyobb UV terhelés hatására a neon pigmenteket tartalmazó géllakk átmenetileg sötétebb tónusúvá válik, vagy módosul az eredeti árnyalat. Ennek a jelenségnek az elkerülését segíti még a Clear 0/Top CrystaLac használata, melyet fixálni szükséges, a fixálásmentes fedők közül pedig a Cool Top Gel Universal New FormulaSens Top Gel, illetve a Hema Free Top Gel alkalmazását javasoljuk. (Cool Top 4 DarkCool Top Gel Original fedőfények használatát nem ajánljuk neon színekre).

Kötése UV lámpában 2-3 perc, LED-ben 1-2 perc (a lámpa erősségétől függően)

Természetes körmökre használjuk.

Az anyag alapozó zseléje az Elasty Hardener Gel, a Compact Base Gel, a Compact Base Gel Plus, a Base Gel, vagy a Builder Base Gel.

 

A 3 STEP CrystaLac-ok tartóssága 3 hét.
Leoldása maximum 10 perc (az anyag vastagságától és az oldószertől függően).

 

CN Tipp: Vékony köröm esetén Elasty Hardener Gel-lel, Compact Base Gel-lel vagy Hardener Sand-del erősítjük meg a körömlemezt.

 

A CrystaLac anyag a színes zselék tartósságát nyújtja a lakkozás könnyedségével. Krémes állagú, rugalmas és oldható. Lágyan, finoman terül. Ragacsosra köt, tehát fedni / fixálni kell.

PolyHybrid technológiájának köszönhetően a CrystaLac tartósabb és sokkal nagyobb fedőképességű. Színei megemelt pigmenttartalommal rendelkeznek. A benne lévő lapított ecset ráfekszik a körömre, így az anyaggal pontosabban, egyenletesebben lehet dolgozni. Az egyedi üveg nemcsak mutatós, hanem praktikus is:  vendéged első pillantásra kiválaszthatja kedvenc színét.

A különböző monitorbeállítások miatt a képen látott és a valós szín eltérhet egymástól!

Hasonló termékek

Látogass el üzletünkbe!

Nyitvatartás
Útvonaltervezés