Kosár

A kosár üres.

Kategóriák
favorite_border favorite

Crystal Nails

3 STEP CrystaLac - Az év színe 2024 (8ml) - Peach Fuzz

2 950 Ft

Raktáron, szállítható

Ingyenes szállítás
15 000 Ft felett

Peach Fuzz/Pezsgő barack

A 2024-es év trendszíne 3S CrystaLac-ban!

 

Az év trendszíne 2024 – Peach Fuzz/Pezsgő barack egy bársonyos barack árnyalat, mely egyensúlyt és harmóniát sugall, lágyságával ötvözi a frissességet és a nyugalmat. A tavaszi és nyári szezonhoz hangoltuk ezt a sokoldalú árnyalatot, így egy neonpaszteles hatással vidámságot, optimizmust, pozitivást sugárzó, minden bőrtípushoz illeszkedő változattal érkezik a tavaszba az év színe.

A különböző monitorbeállítások miatt a képen látott és a valós szín eltérhet egymástól!

 

Kötése UV lámpában 2-3 perc, LED-ben 1-2 perc (a lámpa erősségétől függően)

 

Természetes körmökre használjuk.

Az anyag alapozó zseléje az Elasty Hardener Gel, a Compact Base Gel, a Compact Base Gel Plus, a Base Gel, vagy a Builder Base Gel.

Fedőzseléje a Clear 0/Top CrystaLac, a Cool Top Gel Universal New Formula, Cool Top Gel Original, Cool Top 4 Dark, Mattever Matt Top Gel vagy (Easy Off Hardener Gel alap esetén) az Easy Off Top Gel.


A 3 STEP CrystaLac-ok tartóssága 3 hét.
Leoldása maximum 10 perc (az anyag vastagságától és az oldószertől függően).

 

CN Tipp: Vékony köröm esetén Elasty Hardener Gel-lel, Compact Base Gel-lel vagy Hardener Sand-del erősítjük meg a körömlemezt.

 

A CrystaLac anyag a színes zselék tartósságát nyújtja a lakkozás könnyedségével. Krémes állagú, rugalmas és oldható. Lágyan, finoman terül. Ragacsosra köt, tehát fedni / fixálni kell.

PolyHybrid technológiájának köszönhetően a CrystaLac tartósabb és sokkal nagyobb fedőképességű. Színei megemelt pigmenttartalommal rendelkeznek. A benne lévő lapított ecset ráfekszik a körömre, így az anyaggal pontosabban, egyenletesebben lehet dolgozni. Az egyedi üveg nemcsak mutatós, hanem praktikus is:  vendéged első pillantásra kiválaszthatja kedvenc színét.

Hasonló termékek

Látogass el üzletünkbe!

Nyitvatartás
Útvonaltervezés