Kosár

A kosár üres.

Kategóriák
favorite_border favorite

BrillBird

3D Háromszög Turquoise

870 Ft

Raktáron, szállítható

Ingyenes szállítás
15 000 Ft felett

Szikrázó, 3D hatású, háromszög alakú körömdíszítők, mellyel könnyen és gyorsan készíthetsz igazán látványos körmöket. Minden irányból más-más csillogással kápráztat el, próbáld ki az összes árnyalatot!

Használata:

Merevségük miatt minden esetben érdemes beépíteni őket, hogy több hétig tartósak legyenek illetve, hogy ne álljanak ki a körömfelületből.

Gél lakkba: a választott színnel 2 rétegben borítjuk a körmöt, majd a második réteg után Nail Art Glue Géllel beragasztjuk a díszítő elemeket. Köttetjük, majd egy testesebb anyaggal pl. Flexi Hard Gel, Mani Gel Clear, kicsit C-ívesen borítjuk a körmöt, zárva az éleket is! Köttetés után fixáljuk a körmöt, reszelővel/bufival formázzuk a felületet és Extra Toppal borítjuk, zárva az éleket is!

Zselébe: a választott színnel 2 rétegben borítjuk, majd a második réteg után bufizzuk a körmöt, Nail Art Glue Géllel beragasztjuk a díszítő elemeket. Köttetjük, majd átlátszó építő zselével, kicsit C-ívesen borítjuk a körmöt, zárva az éleket is! Köttetés után fixáljuk a körmöt, reszelővel/bufival formázzuk a felületet és Extra Toppal borítjuk, zárva az éleket is!

Hasonló termékek

Látogass el üzletünkbe!

Nyitvatartás
Útvonaltervezés