Kosár

A kosár üres.

Kategóriák
favorite_border favorite

BrillBird

Duál Holo csillám - H1

430 Ft

Átmenetileg nem szállítható

Ingyenes szállítás
15 000 Ft felett

Holografikus színjátszó csillámpor, kétféle méret keverékével a kis szemcsék kitöltik a nagyok közeit, így nem fog átlátszani.

Használata:

Felületbe: 
A bufizott körömre kicsit vastagabban felkenjük a Nail Art Glue Gélt, majd beleszórjuk és picit belenyomkodjuk a Dual holo csillámokat. Köttetjük, majd Cleanerrel fixáljuk. A nagyobb csillámszemcsék miatt, könnyebb a kikopás esélye, így inkább alkalmakra javasolt ez a díszítési technika.

Beépítve:
Gél lakkba: a választott csillámhoz hasonló színnel 2 rétegben borítjuk a körmöt, majd a második réteg után Nail Art Glue Géllel bekenjük a köröm felületét és beleszórjuk a csillámot. Köttetjük, lesöpörjük a felesleget, majd egy testesebb anyaggal pl. Flexi Hard Gel, Mani Gel Clear, kicsit C-ívesen borítjuk a körmöt, zárva az éleket is! Köttetés után fixáljuk a körmöt, reszelővel/bufival formázzuk a felületet és Extra Toppal borítjuk, zárva az éleket is!

Zselébe: a választott csillámhoz hasonló színnel 2 rétegben borítjuk a körmöt, majd a második réteg után bufizzuk a körmöt, Nail Art Glue Géllel bekenjük a felületét, és beleszórjuk a csillámot. Köttetjük, lesöpörjük a felesleget, majd átlátszó építő zselével, kicsit C-ívesen borítjuk a körmöt, zárva az éleket is! Köttetés után fixáljuk a körmöt, reszelővel/bufival formázzuk a felületet és Extra Toppal borítjuk, zárva az éleket is!

Hasonló termékek

Látogass el üzletünkbe!

Nyitvatartás
Útvonaltervezés