Kosár

A kosár üres.

Kategóriák

Szépkörmök blog

Valami nincs rendben a körmeiddel?

A természetes körömlemez remek tükre az egész szervezetnek, így ha bármi betegség zajlik, azt a köröm azonnal megmutatja.

...

A teljeskörű körömápolás részét képezi a körmöt körülvevő cuticula és kézbőr ápolása. A cuticulat leggyorsabban a Crystal Nails Bőrolajaival lehetséges ápolni. A kiszáradt körömbőrt ápoló olaj a körömbőrön keresztül a növekedési zónába felszívódva táplálja a körmöket (akár a műköröm alatt is). Másik nagyon fontos lépés a kézbőr megfelelő hidrálása, ehhez használható bármilyen hidratáló krém. Shea-vajjal, jojobaolajjal, kakaóvajjal és aloe-vera kivonattal egy igazán remek választás a Brillbird Hot Apple Pie Kéz- és lábápoló kréme.

Ha a körmök hosszanti vagy keresztirányú barázdáltságot mutatnak, majdnem biztos, hogy emésztőrendszeri eltérések lehetnek a háttérben. Ha a körömlemez elemelkedett a körömágytól, kapásból legalább ötféle oka lehet, a legtisztább, ha látja egy bőrgyógyász. A színbeli elváltozások jobbára helyi bakteriális vagy gombás fertőzésekre utalhatnak, azzal is érdemes bőrgyógyász szakorvost felkeresni. Addig is a helyzet romlása elkerülése végett fontos a megfelelő fertőtlenítés. A Crystal Sept termékcsalád ebben fog hatalmas segítségre lenni, mivel, baktérium-, gomba-, és vírusölő hatásúak fertőtlenítőik.

Kiemelten fontos, hogy a saját műkörmös/ köröm dizájner tájékoztatása a körmök állapotáról, hogy felkészüljön a körmök megfelelő előkészítéséhez. A Marylin Nail M Prep és Acid Free Primer biztosítja, hogy a körmök megfelelően készen álljanak az építésre.

A körömlemez szerkezeti eltérése akár autoimmun betegségre is utalhat, de ennek diagnosztizálása is szakorvosi feladat.

Ha például, a vendég pikkelysömörben (psoriasis) szenved, de a köröm egyre rosszabb állapotba kerül, az bizony orvosért kiállt. Mivel a természetes körömlemez teljes lenövése kb 4 hónap, így nem érdemes arra várni, hogy egy színbeli vagy szerkezeti eltérés majd lenő, ugyanis időközben egyre rosszabbá válhat az érintett körömrész állapota.

Ha egészséges körmökre vágyik a vendéged, legyen akár géllakk vagy műköröm alatt a természetes körömlemeze, akkor a vendégnek is fontos, hogy megfelelően gondoskodjon a mátrixban lévő körömcsírasejtek táplálásáról.

Mindenképpen javasoljuk a megfelelő vitaminok szedését, elegendő folyadék és ásványi anyag bevitelt. Ha a körömlemez színe, alakjában és struktúrájában bármely eltérést fennáll legelsőnek érdemes felkeresni a saját műkörmöst, aki eldönti szükséges-e az orvosi vizsgálat.

... ...

Prémium műköröm márkák egy helyen!

Látogass el üzletünkbe!

Nyitvatartás
Útvonaltervezés

Légy naprakész

Értesülj egy pillantás alatt a legújabb körmös hírekről, kedvezményekről és újdonságokról!