Kosár

A kosár üres.

Kategóriák
favorite_border favorite

MarilyNails

French - PinkGel - 13ml

3 590 Ft

Raktáron, szállítható

Ingyenes szállítás
15 000 Ft felett

Enyhén fedő rózsaszín építőzselé

Közepesen sűrű építő zselé körömágy magasítására, vagy akár az egész köröm megépítéséhez. Nagyon erős, gyorsan kötő zselé; ezért az égetés elkerülése miatt vékonyabban használjuk, vagy köttessük elő a lámpa előtt szórt fényben.

Kötésidő UV-ban 3 perc, LED-ben 1-1,5 perc

 

Ezt az enyhén áttetsző, kellemes rózsaszín zselét válaszd elsősorban a körömágy magasításához. A cover pink cuticula felés eső részére ajánljuk, amivel a francia köröm még természetesebb hatású lesz. Sűrűsége közepes, könnyen teríthető, kezes alapanyag. Ha ezzel a zselével építed meg az egész körmöt, eredményül kellemese üde, finom rózsaín körmöt kapsz. Akár telibe színnel befedve, akár csak így, natúr valóságában hagyva, kiválóan funkcionáló építőanyag. Kötésidő UV-ban 3 perc, LED-ben 1-1,5 perc

 

MN TIPP: Ez a zselé összetételénél fogva kiváló anyag természetes körömlemez erősítésére is. Építhesz vele C íves körmöt, amit utána színnel vonsz be. A köttetést szórt fényben indítsd 20-25 másodpercig, majd betehető a teljes kéz a lámpába.

+1 MN INFO: Mivel ez a zselé rendkívül erős, gyorsan köt, ezért mindenképp ügyelj arra, hogy vastag réteg sokkal nagyobb polimerizációs hőt bocsájt ki. A kötési hőt csökkentheted vékonyabb rétegek köttetésével is.

 

Hasonló termékek

Látogass el üzletünkbe!

Nyitvatartás
Útvonaltervezés