Kosár

A kosár üres.

Kategóriák
favorite_border favorite

Crystal Nails

Royal Gel R203 - 4,5ml - Az év színe 2023

2 740 Ft

Raktáron, szállítható

Ingyenes szállítás
15 000 Ft felett

Viva Magenta / Végtelen Magenta

2 új elbűvölő színben debütálnak a tavaszi Royal Gel-ek: a romantikus, lágy színek kedvelőinek kiváló választás az idei tavaszi szezon trendszíne az R202-es Tender Peach / Zsenge barack árnyalat, amely üde tavaszias jegyeket hordoz magában. A pasztell árnyalat bájos, kellemes hangulatot áraszt. Használhatjuk dominánsabb színek mellé is, hogy jobban kiemeljék egymást.

A tavaszi Royal Gel-ek között is megtalálható az év színe, az élénkvörös és rózsaszín határán táncoló R203-as Viva Magenta /Végtelen Magenta, amely lendületes, vibráló szín, az erőt szimbolizálja, de egyben életörömöt és mély, érzéki szenvedélyt sugall.  

A különböző monitorbeállítások miatt a képen látott és a valós szín eltérhet egymástól.

 

Nem véletlen, hogy a Royal Gel-eket töretlen rajongás övezi minden szezonban, hiszen nem csak könnyű velük dolgozni, de szupertartósak is, és már egy rétegben is tökéletesen fednek.

 

Kötési ideje UV lámpában 2-3 perc, LED-ben 1-2 perc

 

 

A színes zselék új generációja. Magasan pigmentáltak, így egy (vagy két vékony) rétegben is kiválóan fednek. Kötés után a felületük száraz és fényes. Ha a fényét tovább szeretnénk növelni, illetve hosszantartó fényt biztosítani, akkor érdemes Top Seal Light zselét,  Easy Off Top Gel-t vagy Cool Top Gel-t tenni rájuk. Használhatjuk őket a műköröm teljes felületének színezésére. A Royal Gel-ek pigmentáltságukból kifolyólag kiválóan alkalmasak díszítésre is: akár enyhén kidomborodó felületi díszítéshez, akár zselés festéshez.

 

CN tipp: Ha porcelán körmöket szeretnénk Royal Gel-lel borítani, fontos, hogy kell valamilyen összekötő réteg a két anyagcsoport között. Erre a célra a legmegfelelőbb, ha műkörömre ajánlott fényzselét használunk.

 

4,5 ml

Hasonló termékek

Látogass el üzletünkbe!

Nyitvatartás
Útvonaltervezés