Kosár

A kosár üres.

Kategóriák
favorite_border favorite

MarilyNails

TopFlow - 7ml

2 490 Ft

Raktáron, szállítható

Ingyenes szállítás
15 000 Ft felett

Fedőfény gél lakkokhoz

Fixálást igénylő fényzselé nailart technikákhoz és géllakkokhoz is. Tükörfényes, leoldható, rugalmas, fixálást igénylő GelFlow fedőfény. Magasfényű, szinte feszített víztükörhöz hasonló fényzselé, ami elengedhetetlen a géllakkok és a rugalmas anyaggal - FiberFlow Hardenerrel - megerősített körmök felületi lezárására. Könnyen teríthető és jól kezelhető anyag, ami minden műkörmös szakember polcán ott van. Összetételénél fogva kimondottan tartós fényt érhetsz el vele egy géllakk szín vagy egy megerősített körömlemez felületén. Kötés után enyhe ragacsos réteg keletkezik a felületén, amit M Cleanserrel könnyedén eltávolíthatsz. Ez az anyag kikötött állapotban jól oldható, így kímélve a természetes körömlemezt a reszelő mechanikai hatásaitól.

Kötésidő: UV-ban 3 perc, LED-ben 1,5 perc.

MN TIPP: A géllakk leoldására használj Remover folyadékot. A fényzselét enyhe buffereléssel mattítsd meg, majd áztasd Removerbe néhány percig. A feloldott anyag narancsfapálcával enyhe mozdulatokkal eltávolítható.

+1 MN INFO: Ez a fixálós fényzselé nagyon jól alkalmazható bizonyos nailart technikákhoz is, amikor egy színes anyagot hígítani kell, vagy a felületén elmosott mintát festeni. Ilyen esetekben használj mindig fixálós fényzselét, azaz TopFlowt.

Hasonló termékek

Látogass el üzletünkbe!

Nyitvatartás
Útvonaltervezés