Kosár

A kosár üres.

Kategóriák

Szépkörmök blog

Mivel lesz tartós a géllakk?

Lesd a tippeket és trükköket az igazán tartós géllakkért.

...

Az utóbbi időben a műkörmös szolgáltatások tetemes részét teszi ki a gél lakkozás. Amennyire elterjedt, olyannyira igényel nagy körültekintést ez a szolgáltatás, hiszen minden körömlemez más és más, ezért szinte lehetetlen egyetlen anyagféleséggel eleget tenni a tartósság igényének. Ezért praktikus és célravezető, ha a base gélek szélesebb skáláját tartod, akár felkészülve a különlegesebb megoldás érdekében.

A körömerősítés biztos módszere az, hogy a gondos előkészítés után a természetes körömlemezre az előkészítő folyadékok után olyan base gél kerül, ami mini C ív kialakítására is kiválóan alkalmas.

Erre a célra használhatsz például a SENS Aurora Flake base&builder gel-t, ami három tejes pasztellszínben is elérhető és felületi színezés nélkül is tökéletes és tartós lesz a manikűröd. Ha gél lakk színnel színeznéd a megerősített körmöd, akkor válaszd bátran a Crystal Nails Builder Base Gel Strong Adhession kiadását, amivel egy mini C ív kialakítása után nem csupán statikailag, hanem szilárdságában is egy starpabíró körmöt kapsz. Ezt az anyagot köttetés után bármilyen gél lakkal színezheted, majd fényzselézheted.

A tartós gél lakk alapjához a Brillbird választékában a Mani Gel Extra termékcsaládból válassz, itt megtalálod a színtelen és a színezett verziókat is. Egy lehelet vékony réteget vigyél fel a természetes körömlemezre, majd köttetés nélkül cseppents bele egy kisebb Mani Gel Extrát és ezt a Nullás Short ecsettel igazgasd el a felületen. Ha papírvékony a körömlemez, akkor használj Brillbird Mani Gel Extra Hardot, az előzőekben leírt módon.

A MarilyNails kínálatában az erősített géllakkhoz a FiberFlow Hardener Clear base-t válaszd, aminek kiváló az ecsete, az anyag állaga pedig a kényelmes mini c ív kialakítást támogatja.

Minél hosszabb egy természetes körömlemez, annál jobban érdemes átgondolni, hogy elegendő-e a builder base gélekkel való megerősítés, vagy érdemesebb teljes hosszban építőanyaggal dolgozni.

A tartósság titka több összetevőből áll. A gondos előkészítés, a precíz megerősítés és a jól átgondolt statikai elemzés összessége fogja megadni azt a végeredményt, amire minden körmös törekszik: stabil, strapabíró és esztétikus köröm.

... ...

Prémium műköröm márkák egy helyen!

Látogass el üzletünkbe!

Nyitvatartás
Útvonaltervezés

Légy naprakész

Értesülj egy pillantás alatt a legújabb körmös hírekről, kedvezményekről és újdonságokról!