Kosár

A kosár üres.

Kategóriák

Szépkörmök blog

A műkörmös reszelők titka

A műkörmözés nélkülözhetetlen eszköze a reszelő, amit a napi munkavégzés során hosszan alkalmaznak a szebbnél-szebb körmök elkészítéshez a műköröm stylist-ok. Még azok is használják, akik a reszelésmentes technikára esküdnek

...

A mindennapi körmözéshez az egyik leggyakrabban használt eszköz, így kiemelten fontos a megfelelő reszelő választás és használat.

Minden egyes műkörmös munkája során, igyekszik megtalálni azokat a reszelőket, amellyel könnyedén és hatékonyan tud alkalmazni, de a piacon található széles választék sokban megnehezíti ezt a választást.

Az első és legfontosabb szabály:

Ne használj csak egyetlen reszelőt! 

Az építés vagy töltés különböző szakaszaiban (felület kiképzés, finomítás, természetes köröm) más-más reszelővel érhető el a kívánt hatás. Érdemes emiatt legalább négyféle reszelőt használni.

Hogyan ismerhető fel a jó reszelő?

-a reszelő egyik oldala íves, hogy könnyebbe hozzáférhető legyen az ívekhez

-jól tisztítható és fertőtleníthető

A megfelelő higiénia fenntartása érdekében, akár minden vendégnek saját névre szoló reszelőt beszerezni, amit külön csomagolva érdemes tárolni. Másik lehetőség a Crystal Nails és a BrillBird cserélhető reszelő magja és az arra ragasztható, majd munkavégzés után eltávolíthó/ cserélhető reszelőfelülete, ami az számos szemcseméretben elérhető. Nemcsak, hogy bizalmat kelt a vendégben, de sokkal jobban fenntartható a higiéniai.

 

Ha nem szimpatikus a reszelőfelületek cserélgetése, másik opció a Crystal Nials Xtreme, MarilyNails rugalmas szemcsézetű vagy a Brillbird Brillfire reszelői.

Ezek a reszelők között található olyan, ami 100/100-as szemcsézetű, ami annyit jelent, hogy a reszelő felületén 1 négyzetcentiméteren hány szemcse található. Egy ilyen reszelő meglehetősen durva, inkább a köröm hosszának rövidítésére alkalmas.

A kikötött műköröm felület kialakításához, legalkalmasabb a 150-es reszelő, finomításhoz pedig a 180-as szemcsézetű. Reszelés után a következő lépés a bufferelés, amihez használható a BrillBird porcelán finomító buffer vagy a Crystal Nails Rózsaszín belsejű finomító buffer, ez az eszköz olyan finom szélekkel rendelkezik, ami garantáltan nem okoz sérülést a vendégnek.

Mosolyvonal kialakításhoz elengedhetetlen a Crystal Nails fa reszelője, akár egy erősebb természetes körömlemez hossz is alakítható vele manikűrözés során. „Kockabuffer” más részen tömbreszelő a szabadszél alatti sorjázásra használható, azonban körültekintően kell alkalmazni, mert élei könnyen megvágják a bőrt.

Az előkészítésnél a körömlemez mattitásához a Crystal Nails CrystaLac finommattító buffer a legjobb választás, ami erre a célra lett fejlesztve, megóvja a vendég körömlemezét a túlzott felszálkásodástól.

A reszelők megfelelő tisztítása minden vendég után kötelező, erre a célra használható portalanítóval és fertőtlenítővel. A Crystal Nails Ironix reszelőit, akár ultrahangos tisztítógépben is tisztítható, de azután is szükséges az alapos fertőtlenítés.

Összeségében elmondható, hogy a megfelelő reszelők és azoknak megfelelő higiéniája megkönnyíti a körömstylist-ok munkáit, időt és energiát takarít meg, valamint a vendégek javát szolgálja. 

... ...

Prémium műköröm márkák egy helyen!

Látogass el üzletünkbe!

Nyitvatartás
Útvonaltervezés

Légy naprakész

Értesülj egy pillantás alatt a legújabb körmös hírekről, kedvezményekről és újdonságokról!