Kosár

A kosár üres.

Kategóriák

Szépkörmök blog

Szeptember a rapid körmök hónapja

A körmös asztaloknál másfélszer annyi rövid köröm készül, mint nyáron, így szakemberként kulcsfontosságú, hogy a rövid körmök esetén ne csak a szabadszél legyen csekély, hanem maga a munkafolyamat futamideje is.

...

Az ősz első hónapján egyszerre mindenki sietni kezd. Vége az álmos, nyári nyújtózkodásnak, a fesztiválok utáni hosszú pihenéseknek, a reptéri többórás transzfereknek - egyszerűen ősz lett és minden új lendületet vesz.
A körmös asztaloknál másfélszer annyi rövid köröm készül, mint nyáron, így szakemberként kulcsfontosságú, hogy a rövid körmök esetén ne csak a szabadszél legyen csekély, hanem maga a munkafolyamat futamideje is.
A rapid körmök gyorsaságát egyrészt a helyesen megválasztott manikűr eszközök jelentik, másrészt pedig a természetes körömre felvitt anyag.
A manikűrhöz használt fém bőrfeltoló-kaparó akkor hatékony, ha az résmentesen felfekszik a természetes körömlemezre és a vége enyhén lehajló ívben végződik, ugyanis ezzel a feltoló "orral" tökéletesen hozzá tudsz illeszkedni a cuticula ívéhez úgy, hogy az nem szalad fel a bőrre. 
A gépi tisztításhoz  válassz egy általános csiszolófejet mint aCrystal Nails Expert Manikűrfej - fine 1 , amit keskeny és szélesebb letapadt cuticulához egyaránt tudsz használni. Ezzel a feltolt cuticula előtti és alatti körömlemez felületet tisztítod meg, két forgási irányban, körülbelül 10-12 ezres fordulatszámmal.
A manikűrözés gyorsasága és tisztasága érdekében használd a legjobb bőrvágó ollódat, aminek a hegye precízen egy pontban végződik és a keskeny éle miatt bármilyen kis zugból ki tudod vágni a legapróbb kiálló bőrdarabkát is. Egyik személyes kedvencem:  BrillBird Bőrvágó olló Extra
A rapid körmök sztár multitasking-jához napjainkban a Rubber Base színezett alapozó és építő gélek a legoptimálisabbak. Tapadásuk kiváló, a legproblémásabb körmökön is királyul uralkodik akár 3 hétig is. Színei ragyogóak, de ne felejts el egy clear base gélt tenni a sötéten pigmentált Rubber Base-ek alá. Ez az anyagfajta támogatja a rövid sablonos építést is, de használhatod akár reverse tip-es meghosszabbításhoz is. Egy csapásra leszel meg az alapozóval és a felépítéssel vagy erősítéssel, valamint a színnel, sőt, bizonyos példányok esetében pedig még a fényzselével is, hiszen fixmentesre köt. Gondoljunk akár az összes színezett Base Gel-re
Ezzel a módszerrel, anyagokkal és eszközökkel akár 50 perc alatt is nyújthatsz tökéletes szolgáltatást a radip, de tökéletes manikűrre vágyó, sietős vendégeidnek.

... ...

Prémium műköröm márkák egy helyen!

Látogass el üzletünkbe!

Nyitvatartás
Útvonaltervezés

Légy naprakész

Értesülj egy pillantás alatt a legújabb körmös hírekről, kedvezményekről és újdonságokról!