Kosár

A kosár üres.

Kategóriák

Szépkörmök blog

Géllakk vagy színes zselé?

A műkörmös szaküzletek polcain végtelen számú színes zselék és géllakkok találhatóak, amikből még a műköröm stylist-ok is nehezen választanak. Melyik mire alkalmas? Most eláruljuk!

...

A műkörmös szaküzletek polcain végtelen számú színes zselék és géllakkok találhatóak, amikből még a műköröm stylist-ok is nehezen választanak. Fontos felmérni elsősorban, hogy színes zselével vagy inkább géllakkal tudja könnyebben színezni vendégeinek a körmét. Melyik mire alkalmas? Felcserélhető vagy helyettesíthető-e a munka során? 

A színes anyagok fejlődését végig nézve a zselék jelentek meg először, majd csak jóval később a géllakok. A régebbi technikákat vizsgálva a színes zselékkel az épített körmöket dekorálták, vagy a szabadszélt festették meg, géllakkokkal pedig teli körmöt festették ki. Azonban az évek alatt sokat változott.

Kevésbé rugalmasra kötő anyagok fedésére, valamint hosszabb épített körmökhöz alkalmas lehet a Crystal Nails Royal Gel-ei, Brillbird Brush&go vagy a MarilyNails Vivid Color Gel-ei. Ahhoz, hogy ezek az anyagok felvihetőek legyenek a körömre, szükséges egy olyan ecset, ami könnyedén használható, egyenletesen vihető fel vele az anyag és kényelmes. Erre a célra kiváló eszköz a Crystal Nails K-Color, Brillbird Smile Line és MarilyNails M4 vagy M6-os ecsetek. Megfelelő technikával és eszközökkel bármely színezett zselé könnyedén alkalmazható úgy, mint egy géllak, így a különböző árnyalatok vagy anyagok nem jelenthetnek kihívást egy profi szakembernek.

A jelenlegi piacon szereplő termékek közül legyen szó géllakkról, színes zseléről, glitteres vagy egyéb effekttel elkevert anyagokról ugyanúgy fel lehet használni a körmök teljes kifestésére, díszítésekre, ombre hatás elkészítésére. Sőt beépítésnél és fedésnél is ezek az anyagok hasonlóan működnek.

Egyes esetekben viszont nem ajánlott a színes zselék és géllakok használata. Kifejezetten a rövid természetes körmök kedvelőinek fejlesztették ki az abszolút rugalmasra kötő színezett gumis Crystal Nails Smart Gummy Rubber Base Gel-t, a Brillbird Mani Gel Extra színezett alapozóit vagy a Marilynails BaseFlow Plus Black kiadását. Mivel ezek az anyagok rugalmasak és színezettek, feleslegessé teszik a zselék és más gélakkok használatát együttesen.

... ...

Prémium műköröm márkák egy helyen!

Látogass el üzletünkbe!

Nyitvatartás
Útvonaltervezés

Légy naprakész

Értesülj egy pillantás alatt a legújabb körmös hírekről, kedvezményekről és újdonságokról!