Kosár

A kosár üres.

Kategóriák

Szépkörmök blog

Ragyogás az ünnepek alatt

Az elegáns karácsonyi körömszettek szinte kötelező kiegészítője - gyakran pedig főszereplője - az arany és az ezüst csillogás, glitteres gél lakkok és füstfóliák káprázatos megjelenése.

...

Az arany csillámos gél lakkok zászlóvivője idén a Crystal Nails 3S207 Full Platinum gél lakkja, ami nem egy szokványos glitteres anyag, hanem többféle szemcsméretű arany díszítőelemeket tartalmaz. A BrillBird Hypnotic Gel&Lac 98-as gél lakkja pedig rögtön itt van holtversenyben az első helyen, ami az arany ragyogást illeti. Ez a gél lakk az egységes méretű szemcséivel alkalmas csíkok, foltok és egyéb vékonyvonalas dízstíő motívumok felfestésére, de egész körömfelületre is kiváló alap a további díszítéshez.

A Flash hatás imádói rajonganak aSens Flash Gold Gel, ami beragyogja az egész estét, afféle igazi ünnepi hatású, de nappali fényben visszahúzódó géllakk típus. Ez a gél lakk is alkalmas akár kisebb minták és sávok felfestésére is, vagy továbbdíszítéshez is.

A GelFlow Bubbling Champagne 14G effekt arany géllakk a MarilyNails-től tökéletes fedése lehet a tiszta téli színeknek, ünnepivé varázsol minden pirosat, bordót vagy királykéket, ha egy színt szeretnél karácsonyi ruhába öltöztetni.

Az ezüst géllakk a korábbi évek tapasztalata alapján a hideg színek kedvelői választják. Érdekes, hogy általában a kék és szürke szemű vendégek inkább az ezüst ragyogást kedvelik, míg a meleg színkedvelők pedig az aranyat. Érdemes előre átgondolnod, hogy milyen arányban van a vendégkörödben erre igény. Sőt, előfordul, hogy a bizonytalanok szívesen viselik egy körmön az ezüst és az arany glittereket, de különféle divatirányzatoknál is előfordul a két fémes ragyogás egyszerre.

BrillBird Gel&Lac 113-as ezüstje az elegancia kedvelőinek hoz teljes élményt a karácsonyi ünnepi körmökön. A Crystal Nails 3S206-os Full Platinum géllakkja már a megjelenésekor lekörözte az arany tesóját!  A MarilyNails GelFlow Festival 3-as lakkja bármilyen színt ezüst effekttel kápráztat el, s ezáltal a megkétszerezi a csillogásod lehetőségeinek számát.

Az arany és ezüst körömtrend soha nem halványul, a különlegesség érzését adja minden körmön. Legyél körültekintő, készülj fel az ünnepi hajtásra úgy, hogy betankoltál ezekből a géllakkokból! Utoljára mégegy jótanács: a glitteres gél lakkokat köttesd mindig minimum 2-3 percig, a legmodernebb lámpában is, a sok apró szemcse kissé leárnyékolja a tökéletes polimerizációhoz szükséges fényt. Kellemes ragyogós karácsonyi szezont neked!

... ...

Prémium műköröm márkák egy helyen!

Látogass el üzletünkbe!

Nyitvatartás
Útvonaltervezés

Légy naprakész

Értesülj egy pillantás alatt a legújabb körmös hírekről, kedvezményekről és újdonságokról!