Kosár

A kosár üres.

Kategóriák

Szépkörmök blog

Karácsonyi csillogás

Mindössze pár nap választ el karácsonyi hajrától, ezért kiemeltem fontos, hogy kellően átnézd a műkörmös alapanyagaidat és kellékeidet.  

...

 

Mindössze pár nap választ el karácsonyi hajrától, ezért kiemeltem fontos, hogy kellően átnézd a műkörmös alapanyagaidat és kellékeidet.  Mivel a karácsonyi kiemelt időszak a szépségiparban dolgozóknak, így célszerű minél hamarabb beszerezni vendégeid kedvenc árnyalatait, díszítőket és természetesen az újdonságokat is.

A körömkiegészítőkben ebben a szezonban szerepet kapnak a különböző csillogó effektporok és glitterek, hiszen karácsonykor mindenki ragyogni szeretne. A legjobban fogyó árnyalatok valószínűen a pirosok lesznek.  Ha egy igazán jól kombinálható géllakk szettet keresel ajánlom neked a téli szezonban megjelent Christmas Stars 3 STEP CrystaLac készletet, amiben minden benn van egy csodás karácsonyi körömhöz. De számos ünnepi hangulatú csillámos anyagot találsz legkülönfélébb méretbeli szemcsézettben irrizációs változatban minden márka kínálatában, legyen szó akár a Crystal Nails Flash árnyalatok, vagy aBrillBird Glamour Gélekről és még sorolhatnám…

Az ünnepi körmök leggyorsabb megalkotásához segítségedre lesznek a fantasztikusan ragyogó effektporok. Sokszínűségük miatt könnyedén megtalálhatják vendégeid a számára legjobban passzolót. Pirosból két nagyon trendi por most jelent meg, a Crystal Nails ChroMirror króm pigmentpor - Pinkish Red és Festive Red. Ezeket bármilyen alapszínre alkalmazhatod (Ne feledd, hogy kikötött fényzselé felületre kell bedörzsölni!) és egyetlen vendég sem tud ellenállni neki.

Csatoltam egy kis ajánló listát mely árnyalatok azok, amik a legjobban mennek: MarilyNails GelFlow 39G Festive Red színt nem fogod tudni letenni, annyira adja a karácsonyi feelinget. A BrillBird Hypnotic Gel&Lac 100 és a 114-es szín mélypiros, kellemes méretű szemcsékkel elegáns és ragyogó, valamint aCrystal Nails 3 STEP CrystaLac - 3S49-ese és a 3S93-asa is tipikus karácsonyi csillogó szín.

Ezekből a gél lakkokból érdemes friss színt beszerezned, ugyanis egy teli géllakkal sokkal gyorsabban tudsz haladni, mint egy kifogyófélben lévővel, aminek az aljáról úgy kell kicsalogatni az utolsó szettre való anyagot.

A profi körmösök a géllakkos üveg felénél már vesznek egy újabb üvegcsével, majd, ha az is feléig kifogy, akkor a két félből összeöntve lesz ismét egy teli üvegcsével. A másik trükk pedig az, hogy ha kifogyófélben van egy géllakkod és nem tervezel ugyanolyan színt venni már, akkor egy üres kis tégelybe fejre állítva csurgasd ki és egy zselés építőecsettel vidd fel az utolsó cseppjét is a színednek anélkül, hogy bármennyit is kidobnál belőle a kiürültnek tűnő üvegcséddel együtt.

A karácsonyi hajrában megkönnyítheted vendégeid választását, ha külön erre a szezonra kikészíted az asztalodra az aktuális színeket,

... ...

Prémium műköröm márkák egy helyen!

Látogass el üzletünkbe!

Nyitvatartás
Útvonaltervezés

Légy naprakész

Értesülj egy pillantás alatt a legújabb körmös hírekről, kedvezményekről és újdonságokról!