Kosár

A kosár üres.

Kategóriák

Szépkörmök blog

Januári leltárazás

A nagy karácsonyi hajtás utáni első lélegzetvételednél nézd át a körmös anyagaidat és eszközeidet és készíts egy leltárt.

...

 

A nagy karácsonyi hajtás utáni első lélegzetvételednél nézd át a körmös anyagaidat és eszközeidet és készíts egy leltárt. Remek erre a célra egy Excel tábla is, de ha esetleg hagyományos, rendszerben gondolkodsz, akkor pedig egy-két szép tiszta A/4-es lap.

A leltár nem csupán egy jó ok a nagytakarításra, de jégjobb arra, hogy átnézd milyen eszközöket kell lecserélned és mik azok az anyagok, amiket esetleg már évek óta nem használtál. Az anyagok esetében, akik a géllakkjaikat fiókokban tárolják, remek ötlet arra vonatkozóan, hogy felülnézetből is azonnal tudd, melyik színt szeretnéd kivenni. A Brillbird újdonsága a kupaktetőre rögzíthető színjelölő korong, ami ráadásul fillékebe kerül és időt spórol számodra. 

Ha lenne pár új színed, amit még nem kentél ki nyeles tipre, ugyancsak fillérekért beszerezhetsz egy 50 db-os fehér színú ovális nyeles tipet  a Crystal Nailstől, amin a gél lakk színeid életre kelnek. Ha igazán precíz akarsz lenni, akkor minden színt két tipre kensz fel, s az egyiket fényzselével zárod, a másikat pedig matt fedővel. Igazán alkalmas idő az évkezdet az ilyesmire.

Vizsgáld át az összes ecsetedet, szüksége szerint tisztítsd meg a nyelüketCrystal Wipe felülettisztító nedves törlőkendővel  és ha a szőr összeállt, bekeményedett, akkor pedig fürdesd átCrystal Nails Brush Cleanser gélben.

A gyémántporos frézereidet rendszeres ultrahangos tisztítás mellett elég 2-3 évente cserélned, de az a kényelmes megoldás, ha például előkészítő frézerekből tartasz akár 4-5 darabot is, hiszen ezek akár egyetlen szett előkészítésénél is kb 4-5 köröm után el tudnak dugulni. Ilyenkor azonnal frézert kell cserélned, s így szükséges ezekből több darab is. Az univerzális CN Expert Fine 1-es és 2-es fejekből érdemes 4-6 darabot is tartani, ha a vendégek szoros időrendben érkeznek, s nincs külön 8-10 perced a fejek ultrahangos tisztítására és fertőtlenítésére.

Ha minden anyagodat és eszközödet leleltároztad, áttörölted és felkészítetted a 2024-es évre, máris jobban érzed magad. Ezzel az időigényes, de rendkívül hasznos tevékenységgel a saját munkádat könnyítetted meg és annak időtartamát rövidítetted le.

... ...

Prémium műköröm márkák egy helyen!

Látogass el üzletünkbe!

Nyitvatartás
Útvonaltervezés

Légy naprakész

Értesülj egy pillantás alatt a legújabb körmös hírekről, kedvezményekről és újdonságokról!