Kosár

A kosár üres.

Kategóriák

Szépkörmök blog

2024 trendszíne: Peach Fuzz

Derűt és életigenlő vidámságot tükröz a 2024-es év trendszíne, a Peach Fuzz, azaz a pezsgő barack.

...

 

Derűt és életigenlő vidámságot tükröz a 2024-es év trendszíne, a Peach Fuzz, azaz a pezsgő barack. Ez a szín kellemesen hat a lélekre és a testre egyaránt, szeretetet, békés időszakot és összetartozást jelképez.A barack szín bársonyos finomsága miatt széles körben lesz közkedvelt és első perctől fogva.

 A szín maga a finom gyengédség és a ragyogó kedvesség vonulata, ami minden viselőjét - miközben a körmére tekint - jó kedélyállapottal ajándékoz meg.

Ez a szín visszahozza a kortalan szépséget, a romantikát és egy cseppnyi párizsi vintage hangulatot, s aligha lesz olyan vendég, aki ne akarná átélni ezt a csodát a körmein.

Építőanyagok közül, amivel biztosan nem nyúlsz mellé, az a Crystal Nails Fusion géljei közül a Peach, ez már önmagában egy gyors siker a trendi körmökhöz. Ha még ennél is gyorsabb megoldásra vágysz, akkor a természetes köröm megerősítéséhez használd a 2S SmartGummy Rubber base gel 8-as számú Shimmer Peach anyagát, ami olyan csodálatosan ragyog a tavaszi napfényben, hogy megunni sem lehet.

Gél lakkokból  3S42-es a klasszikus dekor színek kedvelőinek a legkellemesebb barack árnyalatot biztosítja, valamint a mély barack árnyalat rajongóit a Sens S002-es gél lakk biztosan elbűvöli.

A Brillbird barack tónusú gél lakkjai közül mindenképp érdemes kipróbálni Hypnotic Gel&Lac 41-es és Hypotic Gel&Lac60-as színeket, ezek élénkek és a tavaszi újjá ébredést szimbolizálják. A festőzselék közül a BB Brush&Go 88-as barack színű zseléje egész évben trendi társad lehet a nail art festéshez, s a szintén barackos árnyalatokban tündöklő BB Nailart Dots körömflitterei bármilyen peach fuzz körmöt egyedivé tesznek.

A gél lakkok terén kiemelkedően figyelemreméltóak a -as, aMarilyNails GelOne Impulsive Peach színe, valamint a buja, trópusi barackra hasonlítóGelFlow 24-es Mood Tropicana lakk.

A Peach Fuzz, mint az év trendszíne az idén szó szerint a kezedre játszik, hiszen körömszínben ez egy olyan népszerű és a vendégkörödben szélesen alkalmazható árnyalat, amit érdemes külön posztokban reklámoznod a közösségi oldalaidon. Használd ki ezt a színt, ami azt sugallja, hogy az öröm az idén számodra is tapinthatóvá válik.

... ...

Prémium műköröm márkák egy helyen!

Látogass el üzletünkbe!

Nyitvatartás
Útvonaltervezés

Légy naprakész

Értesülj egy pillantás alatt a legújabb körmös hírekről, kedvezményekről és újdonságokról!