Kosár

A kosár üres.

Kategóriák

Szépkörmök blog

Otthoni kézápolás

Ahogy lassan elhagyjuk a telet, a hideg még mindig velünk van, ami kiemelten fontossá teszi vendégeink otthoni kéz- és bőrápolását.

...

Ahogy lassan elhagyjuk a telet, a hideg még mindig velünk van, ami kiemelten fontossá teszi vendégeink otthoni kéz- és bőrápolását. Egy átlagos háztartást vezető nő naponta akár 40-szer is kezet mos, ami könnyen vezethet a kézbőr kiszáradásához. Ehhez társul a hideg időjárás hatása is, ami miatt nem hagyható figyelmen kívül a kezek megfelelő ápolása.

BrilBird Organic Luxury bőrradírja tökéletes választás lehet otthoni ápolásra; egyszerű a használata és hatékonyságát gyorsan észreveszik a vendégek. Egy manikűrös és körömdizájner által nyújtott bőrápolás illetve bőrápolássi tippek növelheti a vendégek elégedettségét és hozzájárulhat a kölcsönös bizalom megerősítéséhez.

A Crystal Spa kínálatában számos kis kiszerelésű kézápoló krém található, amelyek napi használatra ideálisak, különösen száraz, repedezett kézbőr esetén. Ha vendéged gyakran érintkezik vízzel, a Crystal Spa Moisturising kéz- és lábápoló pumpás flakonjai jelenthetik a megoldást. Ezek bemutatása a szolgáltatás részeként kiemelten fontos, hogy vendégeid megfelelőem ápolják kezeiket. Az alkalmazás sorrendje: először a bőrradírozás, majd egy langyos vízzel történő öblítés után a kézápoló krém alapos bemasszírozása. A kis kiszerelésű krémeket akár az autóban való használatra is ajánlhatod, mivel nem hagynak zsíros érzetet a kézen.

Ne feledkezz meg a cuticula ápoló olajokról sem, mivel ápolja és táplálja a körömbőrt, másrészt csodás illatával minden vendégedet elvarázsolja akár otthoni ápolásra. Egy kellemes illatú termék otthoni használatra való ajánlása növelheti a vendégek elégedettségét. Ha több üveget is tartasz készleten, könnyen kínálhatsz egy újat, ami a felkészültségedet is mutatja.

Ez az időszak kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy bizalmat és kapcsolatot építs vendégeiddel, mindezt olyan termékek segítségével, amelyek nem csak hasznosak, de kellemes illatukkal is hozzájárulnak a jó közérzethez.

... ...

Prémium műköröm márkák egy helyen!

Látogass el üzletünkbe!

Nyitvatartás
Útvonaltervezés

Légy naprakész

Értesülj egy pillantás alatt a legújabb körmös hírekről, kedvezményekről és újdonságokról!