Kosár

A kosár üres.

Kategóriák

Szépkörmök blog

Halloween körömtippek

A körömtrendekben nyakunkon a Halloween, ami azt jelenti, hogy: gyűjts be egy jó fekete árnyalatot, ami mindenhez fog majd passzolni.

...

A körömtrendekben nyakunkon a Halloween, ami azt jelenti, hogy: gyűjts be egy jó fekete árnyalatot, ami mindenhez fog majd passzolni. A hangulathoz illő színekről se feledkezz meg: narancssárga, lila, Zöld, bordó és persze a nullás díszítőecsetet és színben azonos díszítő köveket se maradjanak el.

A jó fekete géllakk védjegye az, hogy tökéletes és foltmentes legyen a fedése. Emiatt esnek a körmösök abba a hibába, hogy meglehetősen vastagon viszik fel a fekete színt, ami ezáltal nem tud átkötni még a legújabb lámpában sem.

Trükk: vidd fel vékony rétegben. Ne aggódj amiatt, ha az első réteg épp a vékonysága miatt lesz esetleg csíkos. Köttesd 90 másodpercig, majd jöhet a második réteg, egy nagyon picivel vastagabban, amivel már homogén színfelületet tudsz létrehozni.

 Még egy trükk: a fekete színt soha ne vetesd ki a lámpából az első perc kötési időben, mert akkor biztosan meg fog gyűrődni, más szóval bebőrösödik a köröm felületén. Legjobban ajánlom ehhez a bombabiztos Crystal Nails 3S12 vagy a megunhatatlan BrilbBird C11 árnyalatát. Ha igazán különlegest keresel válaszd aBrillBird Tiffany üveghatású géllakját.

Az élénk narancssárga, lila, zöld és bordó pedig kötelező színkellékei a Halloweeni mintáknak, hiszen ezzel festesz majd hátteret, készítesz ombre díszítést, sőt még figurák alapszíneihez is alkalmasak, mint például, tök, boszorkány, fekete macska, denevér, szellem csak, hogy egy párat említsek. Szeretnél igazán extrém körmöket alkotni? Válaszd az idén debütált 2S SmartGummy Rubber base gel - Nr35 Glowy Orange árnyalatot, ami még a sötétben is világít, de nem csak ez az egy árnyalatunk van, ami ilyen különleges.

Ha szeretnél mindent árnyalatot beszerezni egyszerűbb, ha egyben készletben vásárlod, meg. Ilyen lehet a Royal Gel-el közül Milan Fashion Gel Kit vagy a 3Step CrystaLac készletekből a Deep Concept.Érdemes beszerezni pár csillogó hatású géllakot is beszerezni, a Sens Flash árnyalatokat mindenki imádja.  A minták megrajzolásához jól jöhet egy fekete Art Gel Pro festőzselé vagy a közkedvelt BubbleGum Gel.

A csillámok esetében a BrillBird CS06-os narancs színű pora pedig beragyogja majd halloweeni partykat, úgyhogy ne hagyd ki a készletedből semmiképp.

... ...

Prémium műköröm márkák egy helyen!

Látogass el üzletünkbe!

Nyitvatartás
Útvonaltervezés

Légy naprakész

Értesülj egy pillantás alatt a legújabb körmös hírekről, kedvezményekről és újdonságokról!