Kosár

A kosár üres.

Kategóriák

Szépkörmök blog

Hybrid megoldás a körömerősítésben

A természetes körömlemez a növekedése során, különösen abban az esetben, ha műkörömépítő/erősítő anyag van rajta, gyakorta enyhe deformitással nő.

...

A természetes körömlemez a növekedése során, különösen abban az esetben, ha műkörömépítő/erősítő anyag van rajta, gyakorta enyhe deformitással nő. Ezek többnyire enyhe tengelybeli csavarodások vagy karvalyosodások. A felsorolt deformitások optikai korrigálásához azonban a hybrid erősítő megoldás a legmegfelelőbb. 
Az eljárás lényege az, hogy egy akrilgél és egy rubber base kombinálásával hozunk létre egy olyan optikailag szabályos körömfelületet, ami szimmetrikus és hibátlan megjelenésű. És melyik vendég ne akarna hibátlan körmökkel távozni a kedvenc műkörmösétől?
A munkafolyamat megkezdésekor távolítsuk el a körömlemez felületén lévő összes anyagot, majd vizsgáljuk meg a körömlemez szabadszélét, annak esetleges deformitásait. Ilyenkor a manikűrt még nem szükséges elvégezni. 
Készítsük elő a körömlemezt az anyagfelvitelre, majd modellezzük azt egy vékony akrilgél réteggel a szabadszéltől a természetes körömlemez 2/3 felületéig. A lunuláig soha ne érjen fel az erősítésre szánt akrilgél. Erre a feladatra kiválóan alkalmas például az Xtreme Fusion AcrylGel Greige, vagy az Xtreme Fusion AcrylGel Milky Pink. Az anyag kötés közben szükség esetén enyhén hajlíthatos, kb 15 - 20 másodperce s kötésidőnénél.
Kikötés után fixáld és reszeld formára, különösen ügyelve kocka esetén a szabadszél párhuzamaira, mandula esetén az alsó él íveire, a csúcs középre pozícionálására. Az anyag felületét óvatosan reszeld a természtes körömlemez felületi szintjére. Ezt követi a tényleges manikűrözés, a szokásos eljárásoddal. A körömfelület teljes tisztára törlése után alkalmazd ismét az előkészítő folyadékaidat, majd utána az egész körmöt a szabadszéllel együtt vondd be Rubber base géllel. Itt már tetszőlegesen használhatsz színezett rubber baset és akár cleart is, attól függően, hogy kerül-e rá még színezés avagy sem.
A fenti eljárást alkalmazhatod maximum 4-5 milliméteres szabadszélnél, bármilyen állapotú és vastagságú természetes körömlemez esetén. Ez a korrekciós hybrid erősítés ez olyan innovációs technológia, ami picit időigényesebb, de a végeredmény tökéletessége minden vendéget meggyőz a létjogosultságáról. Vezed be te is és ne feledd az árlistádban külön tételben megemlíteni.

... ...

Prémium műköröm márkák egy helyen!

Látogass el üzletünkbe!

Nyitvatartás
Útvonaltervezés

Légy naprakész

Értesülj egy pillantás alatt a legújabb körmös hírekről, kedvezményekről és újdonságokról!