Kosár

A kosár üres.

Kategóriák

Szépkörmök blog

Köröm olajozás titka

A szolgáltatásod ápoló szakaszában többféle módon hathatsz a vendéged érzékszerveire.

...

A szolgáltatásod ápoló szakaszában többféle módon hathatsz a vendéged érzékszerveire. Egy jól kiválasztott bőrápoló olaj vagy szérum nem csupán kellemes és jótékony hatású a kézbőrre, de az illata más módon is hat a nők kedélyállapotára. Sőt, ha hiszed, ha nem, még ennél is többre képes.

A modernkori marketing szerint a nők számára való eladás - legyen az termék vagy szolgáltatás - mindenképp jó, ha hat az érzékszervekre is. Hogyan kell ezt elképzelni?

Vásárlásaiknak több célja is lehet, legyen szó probléma megoldásáról, termékek kipróbálásáról, ajándékról vagy akár impulzus vásárlásról. A marketing iszonyú erős hatást gyakorol ránk bárhol vagyunk éppen. Akár egy jó illat, íz vagy ár, könnyedén befolyásolhat minket. Sajnos vagy nem sajnos sokszor előfordul, hogy egyes termékeket csak azért vásárolnak meg, mert valamilyen hatást gyakorolt rájuk a marketing az üzletben, de ez egy kiváló lehetőség új termékek megismerésére márkahűség kialakítására.

Minél drágább dolgot szeretnének eladni egy, annál több érzékszervét próbál hatni. Ezért a divatos szépségszalonok igyekeznek puha, lágy színeket és finom fényeket alkalmazni, a szinergia miatt. A manikűrös és körömdizájner szakmában nyert ügyed van, mert a kézbőr érintése minden esetben hatással van a vendégedre. Az ízérzékelésre való hatást egy csepp finom kávéval vagy csokoládéval érheted el, s az illat pedig egyértelműen az ápoló szakaszban a cuticula olaj lesz.

Mindig tarts készleten többféle cuticula olajat, hogy minden vendéged megtalálja a hozzá legjobban passzoló illatot. Érdemes úgy beszereznek őket, hogy minden szezonhoz legyen legalább 1-2 passzoló illatod, mint például az idei karácsonyi szezonban debütált Crystal Nail Sugar Cookie vagy a Christmas Spice a cuticula olajak, amik biztosan jó választás lesz karácsony kedvelő vendégeidnek. Öt vendégből három még otthonra is szeretne magának ezekből az olajokból, így tartalékolhatsz is belőlük.

Az ősz slágere a Crystal Nails Opium cuticula olaja volt, ami pedig a szezonsemleges illatok kedvelői miatt érdemes beszerezned, hiszen a gyorsan lepörgő ünnepi szezon után szinte felüdülésként fog hatni ez a kellemes orinentális illat. Nyáron a vendégek kifejezetten a frissitő gyümölcsös illatokat keresik, ilyen lehet például a MARILYNAILS Cuticle Oil  trópusi  vagy a MARILYNAILS Cuticle Oil ananász

A cuticula olajozást végezd akkurátusan, alapos portalanítás és esetleges kézmosás után. Poros kézbőrre felvitt cuticula olaj nem tudja kifejeteni a megfelelő ápoló hatását, csupán egy nehezen letörölhető masszát képez a porral. A cuticula olaj nem csupán a körömlemez környéki bőr ápolására alkalmas, hanem az egész kézfej bőrét is kényeztetheted vele.

A vendégeid imádják az újabbnál újabb illatokat, szeretik az igényes munkádat és az ezzel járól, úgymond befejező illatokat. Használd ki az összes érzékszervükre való hatást és olajozd majd töröld vissza úgy, hogy a vendég bőre ne csillogjon az olajtól. Ha követed ezt a tanácsot, még a fotóid is szebbek lesznek.

... ...

Prémium műköröm márkák egy helyen!

Látogass el üzletünkbe!

Nyitvatartás
Útvonaltervezés

Légy naprakész

Értesülj egy pillantás alatt a legújabb körmös hírekről, kedvezményekről és újdonságokról!